www.muzika.darkbb.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

www.muzika.darkbb.com

LIFE is [MUSIC] play it ->LOUDER

HomePortalGalleryLatest imagesRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Latest topics
» знатный форум ()()() стихи
USKOK-ove akci­je ­Indeks. EmptySat Jan 07, 2023 10:08 pm by literrary

» Перевод стихотворения Дж
USKOK-ove akci­je ­Indeks. EmptyThu Aug 16, 2018 12:24 pm by literrary

» литературный форум
USKOK-ove akci­je ­Indeks. EmptyThu Aug 16, 2018 12:20 pm by literrary

» http://stihi-poesia.forumsclub.com/
USKOK-ove akci­je ­Indeks. EmptyThu Aug 16, 2018 12:20 pm by literrary

» pozdrav svoj ekipi!!!!!!!!!!
USKOK-ove akci­je ­Indeks. EmptySat Nov 24, 2012 5:19 pm by tigarzgxxl

» pozdrav svima koliko vas ima
USKOK-ove akci­je ­Indeks. EmptyFri Nov 27, 2009 1:00 am by INDUSTRY33

» Pozdrav
USKOK-ove akci­je ­Indeks. EmptyThu Oct 01, 2009 12:52 am by INDUSTRY33

» pozdrav....
USKOK-ove akci­je ­Indeks. EmptyWed Aug 19, 2009 3:22 pm by INDUSTRY33

» Postavljanje novih tema na forume koji spadaju u kategoriju DIREKT DOWNLOAD
USKOK-ove akci­je ­Indeks. EmptyFri Apr 03, 2009 5:48 pm by muZiiK_downLoader

Poll
Kako vam se svidja forum?
Uzas
USKOK-ove akci­je ­Indeks. Vote_lcap23%USKOK-ove akci­je ­Indeks. Vote_rcap
 23% [ 16 ]
Ne svidja mi se skin
USKOK-ove akci­je ­Indeks. Vote_lcap8%USKOK-ove akci­je ­Indeks. Vote_rcap
 8% [ 6 ]
Premalo sadrzaja
USKOK-ove akci­je ­Indeks. Vote_lcap11%USKOK-ove akci­je ­Indeks. Vote_rcap
 11% [ 8 ]
Odlicno,samo tako nastavite
USKOK-ove akci­je ­Indeks. Vote_lcap49%USKOK-ove akci­je ­Indeks. Vote_rcap
 49% [ 35 ]
Nesto drugo (lose)
USKOK-ove akci­je ­Indeks. Vote_lcap0%USKOK-ove akci­je ­Indeks. Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Nesto drugo (dobro)
USKOK-ove akci­je ­Indeks. Vote_lcap8%USKOK-ove akci­je ­Indeks. Vote_rcap
 8% [ 6 ]
Total Votes : 71
Top posters
NoOneImportant (3070)
USKOK-ove akci­je ­Indeks. Vote_lcapUSKOK-ove akci­je ­Indeks. Voting_barUSKOK-ove akci­je ­Indeks. Vote_rcap 
little-poet (1583)
USKOK-ove akci­je ­Indeks. Vote_lcapUSKOK-ove akci­je ­Indeks. Voting_barUSKOK-ove akci­je ­Indeks. Vote_rcap 
INDUSTRY33 (865)
calista (359)
ANCHY (90)
xdenox (89)
ArMaGeDoN (87)
ana zg (43)
Benjo (37)
cali (36)
Posjetitelji
free counters

USKOK-ove akci­je ­Indeks.

Go down 
AuthorMessage
NoOneImportant
One of the few
One of the few
NoOneImportant

Male
Number of posts : 3070
Posao/hobi : https://muzika.darkbb.com
Humor : https://muzika.darkbb.com
Aktivnost u % :
USKOK-ove akci­je ­Indeks. Left_bar_bleue100 / 100100 / 100USKOK-ove akci­je ­Indeks. Right_bar_bleue

Registration date : 2008-02-25

USKOK-ove akci­je ­Indeks. Empty
PostSubject: USKOK-ove akci­je ­Indeks.   USKOK-ove akci­je ­Indeks. EmptyWed Sep 24, 2008 3:50 am

USKOK-ove akci­je ­Indeks. Euro210

ZAGREB - Pro­tiv Dra­ga­na Ba­danj­ka, pro­de­ka­na na Fa­kul­te­tu pro­me­tnih zna­no­sti, otvo­re­na su dva pa­ra­lel­na istra­žna po­stu­pka na te­me­lju do­ka­znog ma­te­ri­ja­la pri­ku­plje­nog ti­je­kom ­USKOK-ove akci­je ­Indeks.

U je­dnom je po­stu­pku osu­mnji­čen da je pri­mao mi­to za ­upis ocje­na stu­den­ti­ma ko­ji se ni­su niti po­ja­vi­li na ispi­tu, a u dru­gom ga se te­re­ti da je za no­vac upi­si­vao stu­den­te na Pro­me­tni fa­kul­tet. U če­ti­ri to­čke istra­žnog rješ­enja Ba­da­nj­ka se te­re­ti da je upi­sao če­tve­ro stu­de­na­ta od ko­jih su on i po­sre­dnik uze­li uku­pno 7000 eu­ra.

Sva če­ti­ri upi­sa “odra­đe­na” su na ­isti na­čin, a je­di­na je ra­zli­ka u to­me što je tro­je stu­de­na­ta ili nji­ho­vih ro­di­te­lja pla­ti­lo po 2000 eu­ra dok je je­dan upi­san za 1000 eu­ra. Sve je do­go­va­rao i or­ga­ni­zi­rao po­sre­dnik Mla­den Bu­dor ko­ji je bio spo­na izme­đu bu­du­ćih stu­de­na­ta i Ba­danj­ka.

Na­kon što bi pri­mio tra­že­ne izno­se, Bu­dor bi stu­den­ti­ma pre­nio Ba­danj­ko­ve upu­te da na pri­ja­mnom odgo­vo­re sa­mo na ona pi­ta­nja za ko­ja su si­gur­ni da zna­ju odgo­vo­re te da osta­la osta­ve pra­zna.

Posli­je je na sce­nu stu­pao Ba­da­njak ko­ji je kao ­član po­vje­ren­stva pre­zen­ti­rao osta­lim čla­no­vi­ma do­bre re­zul­ta­te po­la­zni­ka ko­ji su mu pla­ti­li.

I pro­fe­sor Kreš­imir So­mek na ­isti je na­čin po­gu­rao ­upis tro­je stu­de­na­ta na Pro­me­tni fa­kul­tet. No, to nije učinio za no­vac, nego oči­to ­zbog po­znan­sta­va. Sto­ga ga se i ne te­re­ti za pri­ma­nje mi­ta, ne­go za zlo­­po­ra­bu po­lo­ža­ja.

U nje­go­va tri slu­ča­ja ta­ko­đer se ne po­ja­vlju­je kla­si­čni po­sre­dnik, nego je riječ o izra­vnom kon­ta­ktu s ro­di­te­lji­ma ili pri­ja­te­lji­ma stu­de­na­ta.

Ta­ko je, pri­mje­ri­ce, sre­dio i ­upis va­ter­po­li­sta Iva­na Bu­lju­bašića. Za nje­ga je, pre­ma ­USKOK-ovoj optu­žbi, urgi­rao taj­nik ­HAVK-a Mla­dost, Ivi­ca Mar­ko­vić.

U ­tom je pre­dme­tu istra­žni su­dac odre­dio pri­tvor sa­mo Ba­danj­ku, So­me­ku i Bu­do­ru, a osta­lih 13 osu­mnji­če­ni­ka bra­ni se sa slo­bo­de.

Profesori iz akcije na bolovanju

U današnjem središnjem HTV-u Dnevniku pojavila se informacija da je dekan Ekonomskog fakulteta Darko Tipuruć donio odluku da svi profesori tog fakulteta koji su pod istragom zbog afere Indeks do daljnjega ne mogu predavati ni držati ispite. U kraćem razgovoru za Jutarnji list, dekan Tipurić je demantirao te navode, rekavši da on nikoga nije suspendirao te da su svi profesori “obuhvaćeni” akcijom Indeks od danas na bolovanju. Među njima je, kako doznajemo, i Deša Mlikotin-Tomić, predsjednica Povjerenstva za sprečavanje sukoba interesa. Mlikotin-Tomić razmišlja o podnošenju ostavke što je potvrdila njezina odvjetnica Jadranka Sloković nakon što je Mlikotin-Tomić odgodila sjednicu Povjerenstva. - Odgodila je sjednicu zbog cijele situacije i medijskog pritiska. Razmišlja i o ostavci, kazala je Sloković. D. Mlikotin Tomić nije objasnila razloge otkazivanja sjednice te najavila da će nova sjednica biti održana 9. listopada.

(S. Barilar, I. Brkić -Kalogjera, V. Vurušić)

Izvori: jutarnji.hr
24.9.2008.
Back to top Go down
https://muzika.darkbb.com

USKOK-ove akci­je ­Indeks.
Back to top 
Page 1 of 1